Καθαρισμος και φροντιδα

Πλύσιμο στο χέρι για μεγάλη διάρκεια ζωής
Η Fissler συνιστά να πλένετε στο χέρι τα υψηλής ποιότητας μαχαίρια της. Το πλύσιμο με νερό βρύσης και λίγο υγρό καθαρισμού και το προσεκτικό στέγνωμα (από την πλάτη της λάμας προς την κόψη) αρκεί για την προστασία από διάβρωση.

Ασφαλής και απλή εργασία με τα κοφτερά μαχαίρια
Με την πάροδο του χρόνου, κάθε μαχαίρι χάνει την αιχμηρότητά του. Η λεπίδα πρέπει να ακονίζεται τακτικά, γιατί ένα κοφτερό μαχαίρι είναι πιο ασφαλές από ένα στομωμένο. Τα τρόφιμα κόβονται πιο εύκολα, χωρίς το χέρι να κουράζεται.

Συστήματα ακονίσματος

Για το ακόνισμα των μαχαιριών σας, η Fissler συνιστά το ατσάλινο ακονιστήρι. Φροντίστε να το κρατάτε σε απόσταση ίση με το μήκος του χεριού μακριά από το σώμα σας. Για το ακόνισμα, περνάτε αρκετές φορές τη λάμα και από τις δύο πλευρές σε όλο το μήκος της, από τη λαβή μέχρι τη μύτη, πάνω από το ακονιστήρι. Σε αυτή τη διαδικασία, το μαχαίρι πρέπει να είναι κάθετο και σε γωνία 20° με το ατσάλινο ακονιστήρι.




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο

Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία