Μελετη μαχαιριων

Με ένα καλό μαχαίρι, η απόλαυση στο μαγείρεμα ξεκινά ήδη από την ετοιμασία του φαγητού. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά ενός καλού μαχαιριού; Έχει όντως νόημα η χρήση διαφόρων μαχαιριών; Και με ποιο τμήμα της λεπίδας κόβεται καλύτερα το σκόρδο; Εδώ θα βρείτε πολλές πληροφορίες που προκαλούν ενδιαφέρον αλλά και έκπληξη.

teaser types of knives 16

Ένα μικρό σεμινάριο για τα μαχαίρια

Ποιο μαχαίρι για ποιο σκοπό; Κάθε μαχαίρι έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και δυνατά σημεία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

» περισσότερα

teaser marks of 16

Τα χαρακτηριστικά ποιότητας ενός καλού μαχαιριού

Πως μπορείτε να τα αναγνωρίσετε; Ένας χρήσιμος οδηγός για την αγορά μαχαιριών.

» περισσότερα

teaser how to 16

Kόβοντας σωστά 

Tο μαχαίρι του σέφ είναι all-rounder. Κάθε σημείο της λάμας είναι κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

» περισσότερα




Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις, υποδείξεις ή επιθυμίες σχετικά με τα προϊόντα μας; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Fissler είναι στη διάθεσή σας.

» Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ

Αναζητάτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για τα προϊόντα Fissler; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης των εξουσιοδοτημένων εμπόρων μας σε όλο τον κόσμο.

» Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου εμπόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαγωνισμοί και υπέροχες συνταγές. Το ενημερωτικό δελτίο της Fissler σας ενημερώνει χωρίς καμία δέσμευση και κόστος για εσάς.

» Εγγραφή συνδρομητή στο ενημερωτικό δελτίο